Hahahah:) Kesäloma alkaa huomenna ja olen jo ihan tohkeissani! Tilasin kesävaatteita ja ne tulivat aika nopeasti(:. Huomenna hakemaan todistus ja sitten vain kesälaitumille. Tänään tein äidinkielen rästitehtävän joka olisi pitäny tehä muutama kuukausi sitten. Tässä skypettelen kaverini Timonkaa.. :3 Aatella ylihuomenna täytän 15 vuotta;D Ei kyllä yhtään tunnu siltä. 

Olen kaverinkaa tehny semmosen sopimuksen että mennään sunnuntaina heittämään talviturkki ja niinhän me mennään. JEEI... nyt vain toivon että toikkarissa olisi hyviä numeroita.: ) Tet on ensiviikolla ja Myötäpäivät ja sitten on viikko vapaata ja sitten mummolaan ja sitten alkaa kesätyöt ja sitten on rippileiri ja siitä rovaniemielle ja siitäliminkaan ja sitten onkin vapaata XD : D Kaikkea mie oon kyllä touhuamassa kesän aikana.(: 

Aurinko on kyllä suosinu Kuusamoa. Ja kiitos siitä^^ Tahtoisin ruskettua kesän aikana tooooodella paljon :3 Uimassa käyn joka päivä tai aina silloinkuin siihen on mahollisuus. Eli AINA :D hIhihi. Kohta kuitenkin alkaa sääskiä tulemaan ja ne puree joka paikkaan : / Se ei oo kiva, mutta muistaa vain sääskimyrkyn niin seon siinä!:)

Päivittelen kesän aikana vähän harvemmin tätä blogia:)

 

OIKEIN IHANAA KESÄÄ KAIKILLE <3 HennuC (: